Bestellen

Tekno miniaturen bestellen

  • Uw Tekno-model wordt in de originele verpakking geleverd.
  • Alle prijzen op www.teknotrucks.nl zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. 

Wij kunnen u de bestelling per post toesturen, maar ter plekke afhalen bij ons tuinbedrijf in Biezenmortel dat kan ook. Hieronder leest u hoe ‘bestellen’ werkt.

Miniaturen opsturen

Wij versturen de Tekno modellen aangetekend via PostNL. Zodra u een model besteld hebt, spreken we een levertijd af. Als u onverhoopt toch de deur uit bent, dan doet PostNL een tweede afleverpoging. Indien deze poging ook mislukt, kunt u de zending binnen 3 weken afhalen bij een postkantoor in de buurt. Het pakket wordt in geen geval bij de buren afgeleverd.

Bestelcode
Vergeet in het contactformulier niet de unieke bestelcode van het betreffende model te vermelden, dit voorkomt misverstanden en verkeerde leveringen.

Levertijd

Na de bestelling hebt u het model binnen enkele werkdagen in huis.

Verzendkosten

  • De basisverzendkosten binnen Nederland bedragen € 9,75 per pakket incl. BTW.

  • Verzending / transport van de Tekno modellen is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen opgelopen tijdens het transport.

  • Modellen versturen naar het buitenland is duurder, Euro 1 zone bedragen de kosten € 17,30 per pakket incl. BTW.


Modellen zelf ophalen

Haalt u de bestelde Tekno Truck(s) liever zelf op, welkom. Afhalen is mogelijk, maar dan graag in overleg. Het afhaaladres is: Karel van Oirschot Exploitatie BV, Gommelsestraat 16, Biezenmortel.

Betaalmogelijkheden

  • Op deze website bestelt u via een contactformulier waarna u na onze bevestiging het totaalbedrag kunt overmaken. U krijgt altijd een e-mail met een bevestiging van de bestelling. 
  • Contant afrekenen of pinnen, zodra u de bestelling komt ophalen, kan ook.